About


Varför jag plockade upp kameran från första början är mycket oklart. Det hela började med att jag lånade mammas och pappas kamera när jag var 5-6 år ung. Det var inte alltid så populärt då det var en analog. När de skaffade den första digitalkameran blev det en helt annan grej och mitt intresse växte än mer. Jag var helt fascinerad över att kunna se bilderna direkt i kameran efter att jag tagit bilden. Jag var inte längre tvungen att vänta på framkallningen.
Åren gick, vid 15 års ålder införskaffade jag min första systemkamera och började arbeta med den. Under den tiden gick det lite upp och ner med fotograferandet då hockeyn tog upp större delen av min tid utöver skolan. Då var det mest landskap jag fotograferade.
När jag slutade med hockeyn fick jag 5 timmar varje dag och det var då fotograferandet började ta fart ordentligt. I samma veva började jag intressera mig för porträttfotografering, sedan jag flyttade upp till Luleå efter gymnasiet har det blivit mest porträttfoto och under de senaste 2 åren har det utvecklats exponentiellt. Numera är nästan enbart porträttfoto jag håller på med.
Jag har fått äran att fotografera ett par bröllop, vilket känns väldigt positivt och speciellt.


Har ni några funderingar så hör av er eller boka in ett möte med mig!